Hortus Flora is specialist op het gebied van planten op hydrocultuur.

Met hydroplanten in eigentijdse potten verandert uw woning of kantoor in een sfeervolle en gezonde woon & werkomgeving. Aangetoond is dat hydroplanten een positieve werking hebben op het klimaat in uw woning of kantoor. Het groen van de plant zorgt ook voor een positieve ervaring door de rust die planten uitstralen.

Planten op hydrocultuur hebben minimaal onderhoud nodig en gaan met de juiste verzorging jaren mee. De watermeter geeft precies aan wanneer de plant weer water nodig heeft.

De juiste dosering
De hydroplant mag als de meter op minimum staat (dat moet minstens 5 tot 7 dagen zijn) weer gevuld worden tot de helft (optimum). Vandaar gaat hij weer zakken tot minimum. Echt wachten totdat hij op minimum staat en dan weer 5 tot 7 dagen wachten. Nu kunt u weer water geven tot de helft optimum. Gaat u een keer op vakantie dan mag u incidenteel de meter tot maximum vullen. Dit kan ook het geval zijn als de plant erg veel water drinkt en hij in een relatief kleine pot staat. Hierover geven wij advies bij afleveren van de plant.

Service
Als u als particulier een hydroplant aanschaft wilt u natuurlijk graag weten of het goed gaat met de plant en of het water geven goed gaat. Wij komen na 1 maand als service bij u langs om samen met u te controleren of de plant het goed doet en/of het watergeven goed gaat. Zo weet u zeker dat u lang van uw planten kunt genieten!

WINKEL

Hortus Flora
Dr. Kuyperkade 8
3142 GB Maassluis
010-5917669
 
Openingstijden
maandag t/m donderdag 08:30 - 17:30
vrijdag

08:00 - 17:30

zaterdag 08:00 - 17:00

 frontimage