U heeft een bedrijf of een woning die wel wat “groen” kan gebruiken, Graag komen we bij uw bedrijf of woning voor een advies op maat.

Wij zien de sfplanten fotoeer & stijl van uw bedrijf of woning en kunnen op basis hiervan een gericht voorstel geven. Ook denken wij in elk budget met u mee!  Ook houden wij rekening met de lichthoeveelheid op plekken waar de planten komen te staan. Iedere plant heeft eigen wensen op dat gebied. Wij weten door deze ervaring welke plant het goed doen op zowel donkere als lichte plekken. Ook zeggen wij het als een plek te donker is of teveel tocht, dan is een kunstplant een goede optie.

Om langer van de planten te kunnen genieten hebben wij een eventueel een onderhoudscontract. Hierbij wordt er gezorgd voor de juiste voeding, snoeien, vervanging van planten en eventueel behandelen tegen insecten. Des gewenst kiest u in welke maten wij het onderhoudt doen. Dit ligt aan de frequentie die wij langs mogen komen. Bij een onderhoudscontract krijgt u een vaste proks. Hier komen geen extra kosten bij mits er geen planten vervangen hoeven te worden. Maar dit wordt vooraf gecommuniceerd naar u.

Wekelijks nieuwe en verse planten. De meeste planten zijn duurzaam gecertificeerd om zo een steentje bij te dragen aan een beter milieu. Iedere week wordt er gezocht naar nieuwe trends en soorten planten voor u!  Mocht er iets niet tussen staan wat u zoek. Wij kunnen bijna alles bestellen en dezelfde week nog leveren.

Zijdebeplanting/bloemenzijde

Heeft u geen "groene vingers" of bent u veel weg. Dan is een kunstplant misschien iets voor u! Tegenwoordig haast niet meer van echt te onderscheiden. Ook praktisch op plekken waar een echte plant het nooit goed zal doen. Ook heeft u hierdoor meer mogelijkheden in de soort planten, want deze zijn niet afhankelijk van lichthoeveelheid. Dan kunnen wij altijd met u kijken naar zijdeplanten. Wij gaan opzoek voor uw budget naar de juiste zijde planten. In de zijde planten zijn er vele keuzes te maken met of zonder bloemen, groot of klein. Wij kunnen samen met u kijken naar de juiste planten.

Groenrenovatie
Heeft u in uw bedrijf of woning nog bruikbare potten die naar uw zin zijn, dan  kunnen wij deze nog opnieuw vullen met planten. Deze vorm van beplanting is goed voor uw budget en voor het mileu. Een nieuwe plant doet hierbij de pot weer nieuw leven inblazen en zorgt voor een verfrissing van de ruimte. Maar het kan natuurlijk ook anders om zijn heeft u een kwalitatieve goede plant dan kunnen wij ook kijken voor een geschikte pot.

Duurzaamhplanteneid
Wij kopen onze planten bij een duurzame leverancier in, die planten zijn allemaal duurzaam gecertificeerd. Dit zorgt voor een goed gevoel voor u en de natuur. Hierbij wordt er in het kweekproces goedkeurde bestrijdingsmiddelen gebruikt om de plant tot kwaliteit te kweken. Dit geld voor onze hydro en grond planten, deze plantvormen zijn beide geschikt voor kantoren met een watermeter.

 

 

WINKEL

Hortus Flora
Dr. Kuyperkade 7-8
3142 GB Maassluis
010-5917669
Openingstijden

Ma t/m Za

9:00 - 17:00

10 juni 16:00 gesloten
 Aangepaste openingstijden  15 augustus open tot 14:00

 Gesloten

Maandagen in de schoolvakanties

15,22,29 juli
5,12, 19 augustus

voorgevel1